Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Bolero’s satijn, taft, kant, chiffon en organza

Bolero’s van satijn, organza en chiffon hebben elk een geheel eigen uitstraling. Op de mooiste dag van je leven wil je optimaal aandacht besteden aan je verschijning. Het is immers de dag waarop jij het recht hebt om voortdurend in de schijnwerpers te staan. Dan wil je er tot in het detail goed uitzien. Een bolero kan net dat accessoire zijn die jouw outfit voor deze bijzondere dag helemaal af maakt.

Bolero’s satijn

Bolero’s van satijn hebben een prachtige en subtiel aanwezige glans die zeker op zal vallen. Wij hebben meerdere mooie bolero’s van satijn voor je klaar liggen, van volledig satijn of gecombineerd met een ander materiaal, zoals bijvoorbeeld kant. Je hebt de keuze uit meerdere modellen en natuurlijk uit verschillende kleuren, zoals wit, ivoor en zwart.

Bolero’s taft

Bolero’s van taft, zo zacht als zijde en heerlijk om te dragen. Deze stof heeft een luxe en moderne uitstraling en juist dit zorgt ervoor dat de bolero’s van taft zich zo goed laten combineren met bruidsjurken, galajurken en feestjurken. Wij hebben witte, ivoren en zwarte bolero’s van taft voor je in het assortiment opgenomen. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende modellen te vinden in onze webwinkel. Je hebt dan ook altijd de mogelijkheid om volledig op je eigen smaak af te gaan.

Bolero’s organza

Bolero’s van organza zijn ideaal om te dragen als je bruiloft in de zomer plaatsvindt. Organza is een stijlvolle, decoratieve en zeer smaakvolle stof die gegarandeerd opvallend is rond je schouders. Het is lekker luchtig en staat werkelijk beeldig. Uiteraard zijn er ook van de bolero’s van organza meerdere modellen en kleuren te vinden in het online aanbod van Kristinabruidsmode.nl.

Bolero’s satijn, taft, kant, chiffon en organza online bestellen

Je kunt bij ons niet alleen bolero’s van satijn, taft en organza online bestellen, maar ook bolero’s van andere materialen en vele andere bruidsaccessoires.

Maattabel bolero & jasje


Je kunt alle bruidsbolero's eenvoudig en snel online bestellen. Groot aanbod bruidsaccessoires.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.
Kristina Bruidsmode