Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Afleveren van uw bestelling

Nadat uw bestelling is ontvangen en uw betaling binnen is, ontvangt u een e-mail (*) met uw orderbevestiging en nemen wij uw bestelling in behandeling. De levertijd is 1 - 2 werkdagen. De bestelling ontvangt u dus in 1 - 2 dagen bij u thuis.
Uw bestelling wordt met Post.nl. pakketservice verstuurd. Er moet worden getekend voor ontvangst. Dit is voor u en ons een extra zekerheid dat uw bestelling niet in verkeerde handen komt.
Wanneer wij uw bestelling versturen, ontvangt u daarvan een e-mail (*) met Track&Trace nummer. Het Track&Trace nummer kunt u ook vinden in uw bestelstatus op onze website. Met het Track&Trace nummer (3S-nummer) kunt u op de site van Post.nl www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen. 

U kunt uw bestelling op elk door u gewenst adres laten bezorgen, dus ook op uw werk of bij familie / vrienden / kennissen. Ook kunt u kiezen voor bezorgen "alleen op huisadres".

*) OPMERKING: bij gebruikers van een hotmail adres kan het voorkomen dat de e-mail in de "spam-box" of de map "ongewenste e-mail" terecht komt. Bent u hotmail-gebruiker en heeft u geen orderbevestiging of verzendinformatie ontvangen, controleer dan deze mailboxen.   


In de regel bezorgt Post.nl uw zending binnen 24 uur nadat het bij ons is opgehaald .
Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd.

  • Post.nl bezorgt van maandag t/m zaterdag.
  • Indien u niet thuis bent, zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden.
  • Mocht u bij deze tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij het postkantoor ophalen.
  • U ontvangt dan een bericht van de postbode in uw brievenbus waarop staat waar u het pakket kunt afhalen.
  • Via post.nl kunt u ook zelf uw bezorgtijd of -plaats kiezen
  • Komt de bezorging niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen. U ziet de mogelijkheden voor het wijzigen van de bezorging in de Track & Trace omgeving.
  • U kunt kiezen voor:
  • ēbezorging op een ander moment (overdag of 's avonds)
  • ēbezorging bij uw dichtstbijzijnde PostNL-locatie
  • Zodra post.nl uw pakket heeft ontvangen van de afzender (meestal in de avond), kunt u uw keus daar doorgeven. Dit kan tot uiterlijk 6.00 uur '
Binnen Nederland en naar BelgiŽ verzenden wij gratis!Heeft u nog vragen over uw bestelling, dan kunt u  7 dagen per week per mail bij onze Klantenservice terecht.
Van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 023-5630309.
Kristina Bruidsmode