Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Betaalmogelijkheden

Bij ons kunt u veilig uw bestelling online betalen. Om de veiligheid van uw betaling te waarborgen, maken wij gebruik van betrouwbare partners: MultiSafepay, Klarna en Paypal. 


Bij Kristina Bruidsmode heeft u de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:
  • iDEAL (uitgevoerd door MultiSafepay): Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kiest u voor iDEAL rond deze dan volledig af. Betalen met iDEAL kan alleen als u internetbankierder bent. Betalen via iDEAL is gratis.
  • Creditcard: (Visa, MasterCard) (uitgevoerd door MultiSafepay): U kunt uw creditcardgegevens (via onze beveiligde SSL procedure) veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij rekenen € 1,80 voor het gebruik van deze service.  
  • Achteraf betalen: is alleen mogelijk bij bestellingen vanuit Nederland. Nu kopen en pas na levering betalen! Achteraf betalen is mogelijk tot een bedrag van€ 250,00. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Klarna.Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als u er bij Klarna voor kiest om achteraf te betalen, ontvangt u altijd uw producten voordat u ze betaalt. U hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet bezorgd worden. U betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen. Wij rekenen u € 1,80 voor het gebruik van deze service. Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens. Klarna AB, corporate identity: SE556737-0431. Klarna voert zelf enkele controles uit en het is mogelijk dat uw betaling door Klarna wordt geweigerd. Hiervoor kan kristinabruidsmode.nl niet aansprakelijk worden gehouden. 
  • Bent u afgewezen? Op Klarna.nl is een speciale klantenservicepagina ingericht met de meest gestelde vragen (FAQ's) en de contactgegevens van de klantenservice.

    Bij Klarna.nl is ook een live chatfunctie, op werkdagen kunt u uw vragen via deze chat stellen en krijgt u direct antwoord van één van de medewerkers.

  • Gespreide betaling: In verband met de verscherpte wettelijke regels voor kredietverstrekking, is dit thans niet mogelijk.
  • Paypal: Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven om met PayPal te betalen door de betaalmethode PayPal te selecteren. Voor meer informatie over PayPal, ga naar www.PayPal.nl. Wij rekenen € 1,80 voor het gebruik van deze service.  

  • Mister Cash/Bancontact (uitgevoerd:door MultiSafepay): Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven om met Mister Cash te betalen door de betaalmethode Mister Cash te selecteren. Voor meer informatie over Mister Cash, ga naar http://www.mistercash.org/ Betalen via Mister Cash/Bancontact is gratis

  • Vooruitbetaling: Nadat bij ons de bestelling is geplaatst sturen wij per email een orderbevestiging met een factuur, hierin staan tevens onze bankgegevens. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct door ons verwerkt. Voor deze service worden geen kosten berekend.
Heeft u nog vragen over onze betaalmogelijkheden, dan kunt u 7 dagen per week per mail bij onze klantenservice terecht. 

Kristina Bruidsmode