Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Korte ecru hoepelrok, onderrok of petticoat
 
Bij een korte trouwjurk met een wijde rok is een petticoat een echte must. Het staat niet aleen geweldig, het voelt ook gewoon zo feestelijk om je rok om je heen te voelen zwieren. Voor een mooie hoepelrok, onderrok of petticoat voor je trouwjurk ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres.
 

Crème hoepelrok bruidsjurk kort

Een ecru hoepelrok onder je roomwitte korte bruidsjurk geeft deze direct weer een heel andere uitstraling. Wij hebben ook voor onder de korte bruidsjurken een uitgebreide keuze aan mogelijkheden om wat meer volume te creëren in de rok. 
 

Korte onderrok bruidsjurk

De onderrok van je bruidsjurk moet natuurlijk wel goed passen bij je bruidsjurk. In principe is je onderrok niet zichtbaar, maar tijdens het dansen bijvoorbeeld kan je onderrok wel zichtbaar zijn onder de bruidsjurk. Je wilt natuurlijk wel dat ieder kledingstuk dat je draagt goed op elkaar is afgestemd voor een mooi geheel.  


Petticoat bruidsjurk kort

Veel bruidjes kiezen voor een petticoat onder de bruidsjurk voor extra volume. Dit is ideaal om de trouwjurk een indrukwekkende  en luxe uitstraling te geven. Andere bruidjes kiezen juist voor een petticoat onder de bruidsjurk om meer bewegingsvrijheid te hebben of om het figuur mooier uit te laten komen. Wat de reden ook is,  bij Kristinabruidsmode.nl vinden alle bruidjes een mooie petticoat voor onder de trouwjurk. 

 

Hoepelrok, onderrok of petticoat kort online bestellen

Je kunt bij ons direct jouw favoriete hoepelrok, onderrok of petticoat online bestellen. Voor de juiste omtrek meet je de omtrek van de onderkant van je trouwjurk. Als je toch twijfelt over je keuze, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of passend advies. 

Hoepelrok & petticoat kort ivoor


Ook onder een korte rok van je bruidsjurk is wat extra volume vaak een echte eye-catcher. De afmeting van deze pettycoat is natuurlijk weer helemaal afhankelijk van jouw maat en het ontwerp van je bruidsjurk. In onze webwinkel vind je een ruim aanbod van bruids hoepels / onderrokken speciaal geselecteerd voor onder een bruidsjurk en deze bestel je gewoon online via onze webshop. Om de gewenste omtrek van de hoepel te bepalen, meet je eerst de omtrek aan de onderkant van je bruidsjurk op. Heb je nog vragen over de omtrek, daar helpen wij je graag bij.

Twijfel je over de kleur wit van je trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit). De kleur ivoor is hetzelfde als crème, off-white, roomwit of champagne!

Je kunt alle korte ivoor kleurige bruids hoepelrokken eenvoudig en snel online bestellen. Kijk ook eens bij ons ruime assortiment overige bruidsaccessoires.

Lees hier over het in gebruik nemen van de hoepel na ontvangst.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode