Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Kinder tasjes
 
Kinder tasjes zijn zeer geliefd onder meisjes. Ieder meisje voelt zich al een hele dame wanneer zij net als mamma of oma rond mogen paraderen met een handtas. Speciaal voor deze meisjes hebben wij lieflijke kinder tasjes in het assortiment opgenomen. Wij hebben witte en ivoren exemplaren in meerdere modellen. 
 

Kinder tasjes communie

De kinder tasjes zijn voor de communie een uitstekende keuze. Een kinder tasje voor de communie maakt de outfit extra schattig en onvergetelijk. De heilige communie is toch iets dan niet snel vergeten zal worden. Het is een bijzonder moment in het leven van een meisje. De kinder tasjes die bij een communie worden gebruikt worden later dan ook gezien als een herinneringsitem met een hoge emotionele waarde. 
 

Kinder tasjes bruidsmeisje

Natuurlijk hebben wij de leukste, meest schattige en lieflijke kinder tasjes voor bruidsmeisjes in ons online aanbod. Je hebt de keuze uit kleine kinder tasjes voor bruidsmeisjes die gekleed gaan in een romantische, klassieke, traditionele of bijvoorbeeld moderne stijl. Alles is mogelijk. 

 

Kinder tasjes meisje

Kinder tasjes maken een meisje altijd blij. Je kunt je voorstellen dat de kinder tasjes een meisje extra blij maken wanneer zij ook al in een prachtige jurk gekleed mogen gaan. Kleding is zeer belangrijk bij een communie of een trouwerij. Het zijn toch vaak de accessoires die het geheel helemaal completeren. De kinder tasjes voor een meisje zijn dan ook eigenlijk onmisbaar. 
 

Kinder tasjes online bestellen

Voor iedere communie en elke trouwerij kun je bij ons kinder tasjes online bestellen. Deze kinder tasjes zijn ideaal voor communiekantjes en bruidsmeisjes en zijn uitstekend met diverse kledingstijlen te combineren. Natuurlijk hebben wij meer leuke accessoires voor kinderen in ons ruime assortiment. Neem gerust even de tijd om al onze mogelijkheden te bekijken. Je bestelt bij ons altijd voordelig, terwijl je de garantie op een hoge kwaliteit hebt. 

Kinder tasjes van Weise


Kinder tasjes zijn fantastisch voor alle kleine prinsesjes onder ons. In het assortiment van Kristinabruidsmode.nl kun je diverse prachtige kinder tasjes vinden voor bruidsmeisjes en communiekantjes. Alle kinder tasjes zijn in wit en ivoor verkrijgbaar, zodat deze goed aangepast kunnen worden op de gewenste stijl. De kinder tasjes zijn er in diverse modellen, van relatief eenvoudig tot rijkelijk versierd met bijvoorbeeld kant of pareltjes. Ieder meisje voelt zich zeker een prinses met deze kinder tasjes voor bruidsmeisjes of communiekantjes.
De kinder tasjes zijn van het merk Weise, dat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit. 

Deze tasjes voor het bruidsmeisje en communicantje worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Je kunt tasjes voor het bruidmeisje of communie eenvoudig en snel online bestellen. Groot aanbod en veilig direct betalen of achteraf betalen. Gratis verzending ook naar Belgi๋!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode