Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Over Kristina Bruidsmode

Kristina Bruidsmode ontleent haar naam aan onze schoondochter Kristina. Kristina, geboren in Bulgarije, kwam na haar studie in Duitsland, in 2007 definitief in Nederland wonen en begon met Kristina Bruidsmode. Inmiddels heeft Kristina zich volledig teruggetroken en wordt Kristina Bruidsmode geleid door (haar schoonvader) Chris Snoek.

Waarom zijn bruidsaccessoires zo belangrijk?

Je bruiloft moet perfect verlopen, het is jouw dag! Je hebt al een schitterende jurk uitgezocht die goed bij je past en ook de bruidskinderen zijn voorzien van een mooie outfit. Toch is alleen een jurk niet genoeg. De juiste bijpassende bruidsaccessoires maken het geheel compleet en zorgen voor jouw prachtige uitstraling!

Al sinds 2007 doen wij via onze webwinkel, ons uiterste best om van onze klanten de mooiste bruid te maken en met succes: inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de on-line bruidsboetiek met het grootste on-line assortiment. Hoe fijn is het niet om thuis, samen met je beste vriendin, te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bruidsaccessoires? Gewoon online, kijken en vergelijken en bedenken wat de perfecte accessoires zullen zijn.

Naast onze bruidsaccessoires voor de bruid, vindt u bij ons ook accessoires voor:

  • het bruidsmeisje,
  • communicantjes, 
  • de bruidegom
  • accessoires bij uw Gala jurk.

Wij wensen u veel plezier met winkelen in onze webshop www.kristinabruidsmode.nl.

Heeft u suggesties hoe wij onze producten en diensten zouden kunnen verbeteren, dan ontvangen we graag van u een email via info@kristinabruidsmode.nl 

Bedrijfsinformatie:

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 61218367.
Eigenaar: Chris Snoek
BTW nummer: NL069238480B01
Bank (IBAN): NL28 RABO 0304 4112 56

Magazijn en Service desk:
Kristina Bruidsmode
Jadelaan 25
2132 XX Hoofddorp

Al onze producten zijn gefabriceerd in de EU.

Kristina Bruidsmode is geautoriseerd wederverkoper van de firma's Weise (D) en Bianco Evento (D). 

Aansprakelijkheid:
Kristina Bruidsmode heeft geen invloed op de inhoud van externe websites waarnaar wij linken of die naar ons linken (verwijzen). Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.

Copyright 2007 Kristinabruidsmode.nl:
Kristina Bruidsmode behoudt alle rechten voor. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kristina Bruidsmode. Alle handelsnamen (merken) en bedrijfsnaam zijn, waar van toepassing, geregistreerd.
 

Kristina Bruidsmode