Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Retourneren/herroepingsrecht/ruilen

Retourneren, herroepen van uw bestelling:

Bij Kristina Bruidsmode doen we ons uiterste best om u een fijne winkelervaring te laten ervaren.
Mocht u, om wat voor reden dan ook, niet volledig tevreden zijn (herroepingrecht) met een door u gekozen en gekocht artikel, dan kunt u dat binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. U hoeft een retour niet aan te melden.

Let op, betaalt u via Klarna? Een Klarnafactuur dient altijd binnen 14 dagen betaald te worden! (*)
 
Wilt u een artikel ruilen, bijvoorbeeld voor een andere maat of andere kleur, ook in dat geval stuurt u het artikel terug en bestelt u eenvoudig het gewenste artikel opnieuw via onze website. U hoeft een retour niet aan te melden. 
 
Behandel de artikelen alstublieft voorzichtig. Alleen ongedragen en onbeschadigde artikelen kunnen teruggestuurd worden, in de originele verpakking, jasjes in hun hoes met het nog aangehechte kaartje en/of etiket. Passen mag natuurlijk wel. Teruggestuurde artikelen, die niet voldoen aan onze eisen voor acceptatie (daarbij letten wij er ook op of een artikel nog fris ruikt), worden niet gecrediteerd en blijven uw eigendom. Op uw verzoek sturen wij deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.
 

Uitzonderingen: 

Voor bepaalde artikelen geldt het herroepingsrecht (terugsturen) niet, indien de verpakking geopend is en/of de verzegeling is verbroken en het artikel is gepast. Dit betreft artikelen die om hygiŽnische redenen niet teruggenomen kunnen worden, zoals: lingerie, kousen, haaraccessoires en sluiers. 
Ook artikelen met 50% korting of meer mag u niet retourneren. Dit staat duidelijk beschreven bij het artikel!
Indien het herroepingsrecht niet van toepassing is, staat het vermeld in de omschrijving van het artikel. Ook geldt het herroepingsrecht niet voor artikelen die speciaal voor u besteld werden en voor zeer laag geprijsde "outlet" artikelen.
 
Na ontvangst en goedkeuring van uw retourzending betalen wij binnen 5 werkdagen het volledige aankoopbedrag, inclusief de eventuele betaalkosten, (tenzij anders overeengekomen) van het teruggestuurde artikel terug. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee u de betaling van uw bestelling heeft verricht. In geval van achteraf  betalen via Klarna, wordt de Klarna factuur aangepast, geannuleerd of gecrediteerd. 
 

Wij verzoeken u vriendelijk het retourformulier in te vullen, te ondertekenen en mee te zenden naar:

 

Kristina Bruidsmode

T.a.v. de afdeling retouren

Jadelaan 25 

2132 XX  Hoofddorp

 

Op uw retourzending is het volgende van toepassing:

  • De kosten voor het retour zenden zijn altijd voor uw rekening.

  • Wij adviseren u een pakket altijd met handtekening voor ontvangst en verzekerd te verzenden.

  • Zorg voor voldoende frankering: de kosten van onvoldoende gefrankeerde of ongefrankeerde zendingen (retour afzender)worden in mindering gebracht op de terugbetaling, of in geval van achteraf betaling (Klarnafactuur) alsnog in rekening gebracht.

  • U draagt zelf het risico van beschadiging of verlies van uw retourzending.

  • Bij pakketzendingen is het verstandig het verzendbewijs (Track & Trace nummer) te bewaren tot u uw terugbetaling (creditering) ontvangen heeft.

Gratis retourneren of ruilen (alleen) op onze locatie in Hoofddorp: 

Onze medewerkers staan graag voor u klaar met advies.

Neem de internetfactuur als aankoopbewijs mee, die u bij uw bestelling hebt ontvangen.
Houdt u er rekening mee dat we niet altijd direct de nieuwe artikelen mee kunnen geven, in dit geval sturen we het naar u op. 

U bent van harte welkom op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur op onderstaande locatie:

 

Kristinabruidsmode.nl

Jadelaan 25

2132 XX Hoofddorp

Foutieve levering:

Heeft Kristina Bruidsmode een fout gemaakt, bijvoorbeeld een verkeerd artikel geleverd, of een fout in het artikel, dan vergoeden wij ook de kosten van uw retourzending, tot een maximum van Ä 8,60.


Ruilen:
Wilt u een artikel ruilen, bijvoorbeeld voor een andere maat of andere kleur en wilt u niet naar onze locatie gaan, in dat geval stuurt u het artikel terug en bestelt u eenvoudig het gewenste artikel opnieuw via onze website. De kosten voor retourzending komen altijd voor uw rekening. 

*) Heeft u gekozen voor achteraf betalen (Klarna factuur), dan raden wij u aan om de firma Klarna te informeren over de retour via www.klarna.nl. U kunt daar de vervaldatum van uw factuur verlengen. Hiermee voorkomt u onnodige aanmaningen en het verschuldigd zijn van extra kosten. 


Kristina Bruidsmode