Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Sluier tiara's op kam
 
Bruidssluiers op kam zijn een uitstekende keuze als je een sluier wil dragen bij je bruidsjurk, een tiara met mooie glimmende kristallen geeft net dat beetje extra glamour aan je sluier. De tiara met strass is makkelijk te bevestigen aan je sluier op kam en zo kan je je sluier hemall zelf aanpassen aan hoe je het graag wil hebben. 
 

Bruids tiara op kam kopen

Veel bruidjes kiezen voor een bruidssluier op kam omdat deze goed stevig in het haar te bevestigen is. De tiara's met strass en kristallen is makkelijk op de sluier op kam te bevestigen zodat je de sluier precies zo kan maken zoals jij het graag wil. Met het maken van het bruidskapsel kan de kam van de sluier direct in het bruidskapsel worden verwerkt. Hierdoor zitten de bruidssluiers op kam stevig vast en bestaat er geen risico dat deze afvalt of afwaait bij wind. 
 

Sluiertiara winkel

Als jij speciaal op zoek bent naar een bruidstiara op kam winkel, dan zit je bij ons zeker goed. Al onze bruidssluiers worden op kam geleverd, tegen een aantrekkelijke prijs. Het grote voordeel van onze bruidssluiers op kam winkel is wel dat je alles online kunt regelen. Binnen enkele klikken heb jij jouw ideale bruidssluier op kam bestelt. Je krijgt deze spoedig bezorgd op het gewenste adres. 

 

Sluiertiara's op kam online bestellen

Je kunt alle kristallen bruidstiara's op kam online bestellen vanuit ons brede assortiment. Natuurlijk kun je bij ons ook andere bruidsaccessoires, zoals bruidssieraden en bruidstasjes, bestellen. Kijk gerust even verder op je gemak en vergeet zeker niet ook even een kijkje te nemen in onze online outlet. 

Sluier tiara


In onze online bruidswinkel zijn ook verschillende sluiertiara's verkrijgbaar. Allemaal mooi bewerkt met sierlijke kristallen en rijnsteentjes. Met deze prachtige sluierdecoraties kan je de bovenkant van de kam, waaraan je sluier vastgemaakt is, mooi afwerken. Het zal je sluier nog stijlvoller maken! Al onze sluiers zijn op kam, dus makkelijk in het bruidskapsel te verwerken! Aan de kam kan je de sluierafwerking simpel via de elastiekjes aanhaken.

Twijfel je over de kleur wit van je trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit). De kleur ivoor is hetzelfde als crème, off-white, roomwit of champagne!

Je kunt alle bruids sluier tiara's eenvoudig en snel online bestellen. Wij voeren een groot assortiment diverse bruidsaccessoires.

De levertijd staat bij het product vermeld.
Staat hier levertijd 1 - 2 werkdagen, dan is het product op voorraad.Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode