Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
Stola’s en omslagdoeken

Stola’s zijn vaak een uitstekende toevoeging op je trouwjurk. Zo kun je een stola fijn om je heen slaan als je op een frisse zomerdag of een koude winterdag trouwt, maar stola’s zijn ook ideaal om gewoon wat minder bloot te laten zien. Het kan zijn dat je de perfecte bruidsjurk hebt gevonden, maar dat je deze toch wat open en bloot aan de bovenkant vindt. In dat geval is een stola de perfecte oplossing om toch van jouw ideale bruidsjurk te kunnen genieten.

Stola’s en bolero’s

Kristinabruidsmode.nl biedt je een veelzijdigheid aan stola’s en bolero’s. Zo hebben wij prachtige stola’s en bolero’s in een uitvoering met (imitatie)bont, chiffon en bijvoorbeeld kant. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je persoonlijke voorkeur voor welke stola of bolero je kiest. Wij vinden het belangrijk dat jij altijd een stola of bolero kan vinden die goed bij je past, waardoor we altijd een breed assortiment online hebben staan.

Stola’s kopen

Je kunt in onze webwinkels stola’s kopen in diverse modellen, van relatief smal en subtiel tot relatief breed en goed aanwezig. Daarnaast kun je kiezen uit diverse kleuren, zoals wit, zwart en ivoor, en zijn er natuurlijk veel verschillende soorten beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een mooie chiffon stola met een subtiele kanten afwerking, maar ook voor een bontje of juist een eenvoudige chiffon omslagdoek. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, je kunt bij ons altijd stola’s kopen die je direct aanspreken.


Stola’s goedkoop

De stola’s zijn goedkoop te bestellen als hier je voorkeur naar uitgaat. Niet iedere bruid heeft een groot budget beschikbaar en wij zijn van mening dat iedere bruid moet kunnen genieten van een mooie stola als zij die graag wil dragen op haar mooiste dag. Er zijn stola’s die goedkoop zijn, maar ook wat duurdere modellen. Zo is er voor elke bruid een mooie stola te bestellen. Kijk vooral ook even in onze online outlet voor extra kortingen.

Stola’s online bestellen

Je kunt alle stola’s online bestellen tegen een mooie prijs. Wij zorgen voor een spoedige levering op het gewenste adres.

Stola's voor bij de bruidsjurk uitverkoop


Voor stola’s bij je bruidsjurk ben je zeker aan het juiste adres bij Kristinabruidsmode.nl. Wij hebben stola’s voor zowel de winter- als de zomerbruiden. Zo kun je bij ons een mooie omslagdoek van chiffon bestellen voor de frissere zomerdag, of een luxe stola van (imitatie) bont voor als je op een koudere dag trouwt. Je hebt de keuze uit wit, ivoor, roze, blauw of zwart.
De stola’s zijn natuurlijk ook uitstekend te dragen naar andere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld bij gala kleding.
Voor ieder bruidje hebben wij de mooiste stola's klaarliggen in onze webwinkel.

Deze stola's worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Weetje niet zeker welke kleur wit je bruidsjurk is? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is iets gelig wit (net van het wit af).

Uitleg over de soorten stof die in de bruidsmode gebruikt worden.

Je kunt alle stola's in de uitverkoop eenvoudig en snel online bestellen. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt dan heb je het morgen in huis! Gratis verzending ook naar België!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard