Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Stola’s bont en Marabu veren
 
Stola’s van bont en Marabu kunnen nu net dat ene accessoire zijn dat je nog mist. Zeker als je in de winter trouwt, of wanneer je tot laat in de avond of diep in de nacht feest viert, kun je wel wat extra warmte gebruiken. De meeste trouwjurken zijn niet erg dik en dus ook niet heel warm. Door een stola van bont of veren te dragen kun je jezelf toch lekker warm houden wanneer het koud is buiten. Wij bieden je een veelzijdigheid aan stola’s in wit, ivoor en zwart. 
 

Bruids stola’s van bont

Stola’s van bont hebben een bijzonder luxe uitstraling. In vroegere tijden waren kledingstukken van bont uitsluitend weggelegd voor de mensen die een dikke portemonnee hadden. Nu zijn er gelukkig meer mogelijkheden. Jij kunt genieten van de luxe en de stijlvolle uitstraling van de stola’s van bont tegen een vriendelijke prijs. 
 

Stola’s van nepbont voor bij de bruidsjurk of gala kleding

Ga voor een prachtige stola van nepbont, zoals bijvoorbeeld van imitatie nertsen bont of van imitatie vossen bont. Veel bruiden geven toch de voorkeur aan imitatiebont, vooral omdat echt bont toch een beetje taboe begint te worden. Wij hebben de prachtigste stola’s van nepbont, waarbij je niet ziet dat het om imitatie gaat. Ideaal om optimaal van de schoonheid van bont te genieten. 
 

Stola’s van Marabu veren

Naast de stola’s van bont hebben wij ook prachtige stola’s van Marabu veren. Marabu is niet alleen heel bijzonder om te zien, maar zijn ook heerlijk zacht om te dragen. Je zal de stola van veren dan ook zeker in hoog comfort dragen op je trouwdag, terwijl de stola van veren zorgt voor een luxe en zeer bijzondere uitstraling. Ideaal als jij een spraakmakend bruidje wilt zijn.
 

Stola’s fake fur en Marabu veren online bestellen

Je kunt de witte, zwarte en ivoren stola’s van bont en veren online bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk ook eens in onze outlet voor leuke aanbiedingen op bruidsaccessoires.

Stola's bont / Fake Fur uitverkoop


Stola’s van bont en Marabu veren zijn natuurlijk heerlijk warm. Op je trouwdag wil je je voortdurend comfortabel en behaaglijk voelen, ook wanneer er buiten foto’s worden gemaakt in een wat lagere temperatuur. De stola’s van bont en veren zorgen ervoor dat jij het niet snel koud zal krijgen in je trouwjurk. Ook niet als je even stilstaat in de buitenlucht. Natuurlijk hebben wij diverse stola’s van (imitatie)bont of veren voor je in het assortiment opgenomen, bijvoorbeeld in de kleuren wit, ivoor en zwart. Deze stola’s kunnen natuurlijk ook naar andere feestelijke gelegenheden worden gedragen.

Deze bontstola's worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Twijfel je over de kleur wit van jouw trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).

Uitleg over de soorten stof die in de bruidsmode gebruikt worden.

Je kunt alle bruidsstola's van bont of Marabu veren eenvoudig en snel online bestellen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen in huis! Gratis verzending ook naar België!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode