Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Strooimandjes
 
Strooimandjes zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden. In Nederland behoort het strooimandje dan ook niet tot de standaard accessoires van een bruiloft. Toch willen veel bruidsparen wel gebruik maken van een strooimandje. Omdat wij iedereen de mogelijkheid willen bieden om de bruiloft echt tot een droom dag te maken hebben wij de strooimandjes wel in ons online assortiment opgenomen. 
 

Strooimandjes bruiloft

Strooimandjes voor een bruiloft hebben natuurlijk een sierlijke uitstraling nodig. Op je trouwdag wil je dat alles goed bij elkaar matcht, van je trouwjurk tot de sieraden en van de bloemen tot natuurlijk het strooimandje. Wij hebben dan ook prachtige strooimandjes of bloemenmandjes in ivoor en wit, voorzien van mooie versiersels met strass en parels. Helemaal in de sfeer van een trouwerij. 

 

Strooimandjes bruidsmeisje

De strooimandjes zijn voor een bruidsmeisje een hele verantwoordelijkheid om vast te houden. Het is voor een bruidsmeisje een hele eer om bijvoorbeeld bloemblaadjes te mogen strooien op het pad van het bruidspaar. De mooie strooimandjes die wij voor de bruidsmeisjes in het assortiment hebben opgenomen zijn zo mooi en lieflijk dat ze de bruidsmeisjes absoluut het gevoel geven dat zij als ware prinsessen een heel belangrijke taak hebben. 

 

Strooimandjes kopen

Je kunt bij ons de leukste strooimandjes kopen voor jouw bruiloft. Vul de strooimandjes met bloemblaadjes of rijst, of ga voor een wat uniekere vulling, zoals bijvoorbeeld veren. Alles is mogelijk. De kleine strooimandjes zijn gegarandeerd een sfeervolle accessoire op je trouwdag. 
 

Strooimandjes online bestellen

Natuurlijk kun je de strooimandjes online bestellen bij Kristinabruidsmode.nl. Je hoeft er de deur niet voor uit. Met de bruiloft in het verschiet heb je waarschijnlijk al meer dan voldoende te regelen. Binnen enkele klikken kun je de strooimandjes bestellen en wij nemen de rest uit handen. Je krijgt je bestelling spoedig bezorgd en je hebt de mogelijkheid of vooraf of achteraf te betalen. 

Strooimandjes / bloemenmandjes van Weise


Strooimandjes of bloemenmandjes zijn onmisbaar op een traditionele bruiloft. De strooimandjes kunnen worden gebruikt om bloemblaadjes in te doen, zodat er een pad van bloemblaadjes uitgestrooid kan worden voor het bruidspaar door het bruidsmeisje. Daarnaast worden de strooimandjes ook wel gebruikt om rijst in te doen. Rijst gooien naar het bruidspaar, op subtiele wijze, is een gelukwens voor een liefdevol en vruchtbaar leven samen. Uiteraard is de keuze aan het bruidspaar of er rijst of bloemblaadjes gebruikt zullen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog originelere vullingen te bedenken voor het strooimandje. Wij hebben strooimandjes in wit en in ivoorkleur. 

Deze bloemenmandjes voor het bruidsmeisje en communicantje worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Je kunt strooimandjes of bloemenmandjes voor het bruidmeisje eenvoudig en snel online bestellen. Groot aanbod en veilig direct betalen of achteraf betalen. Gratis Verzending ook naar BelgiŽ!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode